Πλαστικό υλικό ε-πακέτων που δίνει τη Co., ΕΠΕ.

 

--Περιβαλλοντικό αποδοτικό εύκολος-πακέτο Economial--

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Είναι επαγγελματικός κατασκευαστής για τους εξοπλισμούς διοικητικών μεριμνών με τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και καλύτερη υπηρεσία, προτιμώ να συνεργαστώ με τους.

—— Μπέλα Λαμ

Τα δείγματα που διατάζονται πρώτα είναι πολύ καλά, πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Είμαστε σε θέση να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή συνεργασία με τους.

—— Ιμπραήμ Σάντος

Περίπου εμπορευματοκιβώτια διοικητικών μεριμνών και πλαστικές παλέτες. Το ε-πακέτο και επαγγελματικά.

—— Joyce Sy

E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Κίνα E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση είναι κύρια των προηγμένων σύγχρονων εγκαταστάσεων που καλύπτουν έναν τομέα 20.000 τετραγωνικών μέτρων, με την ετήσια παραγωγή περισσότερων από 500 συνόλων φορμών. Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με προηγμένο CAD/CAM/CAE, Moldflow και άλλο λογισμικό επεξεργασίας, πιάνει το σχέδιο φορμών, τα πρότυπα κατασκευής και την εμπειρία που υιοθετούνται στην Ευρώπη (Γερμανία/Γαλλία UK), την Ασία (Ιαπωνία/Ινδία) και άλλες χώρες και περιοχές, είναι κύριες του μεγάλης κλίμακας επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου ατσάλινων σκελετών εισαγωγών, wedm-κράτη μέλη εισαγωγών, μηχανή σπινθήρων καθρεφτών tai-ι, τρυπάνι βάθους, και περισσότεροι από 70 πρώτης τάξεως εξοπλισμοί επεξεργασίας.

 

Η επιχείρηση αφορά την εσωτερική ποιοτική διαχείριση και τα αυστηρά εφαρμοσμένα διεθνή ποιοτικά πρότυπα IS09000 όλη η The Times. Κατά τη διάρκεια των ετών, με την εταιρική αξία για να παρέχει στις φόρμες την υψηλότερη απόδοση δαπανών και την καλύτερη περιεκτική υπηρεσία για τους πελάτες, η επιχείρηση έχει καθιερώσει τη φιλική σχέση συνεργασίας με τις διάσημες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, την Ασία και διάφορους αναπτυγμένους νομούς πέρα από τον κόσμο, όπως το Σαγκάη-Volkswagen, η Ιαπωνία Honda, η Ιαπωνία Toshiba, η Ιαπωνία Sanyo, η Κορέα Samsung, Midea, το αυτοκίνητο του DJ, TCL, Lesso, Guangdong τα πλαστικά, Chaobao, Dongguan Weitian, Qiaofeng, Liansheng, Jianguang, και ο καθαρισμός Baiyun, κ.λπ.

 

Κατά τη διάρκεια των ετών συσσώρευσης και ανάπτυξης, οι πελάτες επιχείρησης είναι από 15 χώρες και περιοχές, και η επιχείρηση εμπιστεύεται και αναγνωρίζεται από τα επίπεδα πελατών καθόλου. Στο μέλλον, η επιχείρηση όχι μόνο θα ολοκληρώσει την εσωτερική διαχείριση, αλλά και θα αναπτύξει περαιτέρω τον επιχειρησιακό τομέα και θα διευρύνει το πεδίο λειτουργίας. Η επιχείρηση έχει υποστηρίξει την έννοια συνεργασίας «της ακεραιότητας, της πρακτικής, ανοικτός και της καινοτομίας» για ένα μακροπρόθεσμο, και προσπαθεί να παρέχει τα ικανοποιημένα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία για τους πελάτες. Η επιχείρηση προσκαλεί ειλικρινά περισσότερους νέους και παλαιούς πελάτες για να έρθει για τη διαπραγμάτευση και την εταιρία, και τα κοινά χέρια να δημιουργήσει έναν λαμπρό αύριο!

Κίνα E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Στοιχεία επικοινωνίας
E-Pack Plastic Material Handing Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Elaine Chin

Τηλ.:: 86-18520069916

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς